كنت من حوالي 10 سنين كان في الم في منتصف الوسط من الجانب الأيسر الي الركبه لدرجه بحس بأن العصب اللي نازل من الوسط للركبه من الخارج عايز امسكه من...

رقم الاستشارة الطبية: 39130
تاريخ الاستشارة: 23 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 328
زائر
كنت من حوالي 10 سنين كان في الم في منتصف الوسط من الجانب الأيسر الي الركبه لدرجه بحس بأن العصب اللي نازل من الوسط للركبه من الخارج عايز امسكه من شده الألم والان في الم بسبب ومن غير سبب واحساس بسخونه قبل الركبه وبعض التورم واتحدث من 8 شهور غالي غضروف ممكن اعرف أتوجه لمن دكتور عظام ولا مخ واعصاب

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
سوبر ماركت
أدوية مستخدمة
فلكتور وثيوتاثيد 600 مركب
تشخيص الطبيب
ضيق في العصب اللي نازل من الوسط الي الركبه من الخارج للجنب الايسر

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
عليكى التوجه لطبيب المخ والاعصاب للفحص وعمل اشعة على الفقرات
ونسال الله العافية