الآم في الحوض

رقم الاستشارة الطبية: 27452
تاريخ الاستشارة: 23 يوليو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 431
زائر
لو سمحت عندي الام في منطقة الحوض يعني منطقة المثانة مع العظمتين يمين وشمال ولو بنام علي ظهري علشان اقوم لو حملت علي عضلات البطن بيبق في الآم في الحوض والآم دة حصل نتيجة لعب كرة لحد دلوقتي لو لعبت مثلا اوجريت الآم بيظهر اكتر الآم دة موجود من شهرين عايز اعرف سبب الآم دة ايه ولو اكشف اروح دكتور تخصص ايه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لايوجد

Dr Dina Hamdy

طبيب باطنة
تحياتي لك
قد يكون هنالك مشاكل في الفقرات القطنية في الظهر أو في عظام الحوض لذلك يجب أن تتوجه إلى طبيب جراحة العظام والعمود الفقري لعمل الفحص الطبي اللازم ومعرفة الحاله وكتابه العلاج الدوائي المناسب...

مع تمنياتي لكم بالشفاء العاجل..