ظهر عندى ألم فى الخصيتين أوقات بحسه فى الخصية اليمين وساعات بيصاحبه ألم بسيط فى منطقة الحوض .. الألم مش شديد .. وأوقات مبيبقاش موجود .. ولما بيبقى...

رقم الاستشارة الطبية: 37672
تاريخ الاستشارة: 25 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 279
زائر
ظهر عندى ألم فى الخصيتين أوقات بحسه فى الخصية اليمين و ساعات بيصاحبه ألم بسيط فى منطقة الحوض .. الألم مش شديد .. وأوقات مبيبقاش موجود .. ولما بيبقى موجود بيبقى زى انى زانق على الخصيتين او مش فى وضع مريح ليهم .. عايز أعرف المفروض اكشف تخصص ايه و هل الموضوع مقلق ولا لا ؟؟
و سؤال تانى دة اهم انى الكشف دة لو فيه تحاليل او حاجة يظهر فيها نتائج إيجابية لمخدر ما من مهدئات او مخدر تعرضتله هل هتظهر فى التحاليل ديه لأنى هكشف تبع تأمين الطبى لشغلى و ممش عايز يبقى فيه ضرر او مشاكل من الناحية ديه ؟؟؟ ...... شكراً

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهندس
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
لم أزر طبيب

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الأعراض التي تشكو منها تشير الي احتمال الإصابة بدوالي الخصيتين
يجب العرض علي طبيب المسالك البولية لعمل سونار لي الحوض ودوبلر علي الخصيتين
لا يظهر في السونار علامات علي استعمال مهدئ أو مخدر