اشعر انى مش قادر اقف على رجلى

رقم الاستشارة الطبية: 23308
تاريخ الاستشارة: 2 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 2560
زائر
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
انا تعبت من كثره التفكير
عندى احس بنغزات زى الابره خفيقه خالص فالقدم واحيانه فالراس خفيفه على فترات
واحس بخدلان فالساق بيبقى فالفخد من الخلف بالركبه و اوقات احس انى مش قادر اقف على رجلى وقى وقت حسيت بوجه بوجه القدم وراح ارجو الافاده انا بحس انى فى حاجه فدماغى هاتجنن بسبب انى بأوقات مبقدرش اقف او بحس بضعف هبوط

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذا الوخز والخدلان يرجع غالبا إلي وجود التهاب بالأعصاب فيمكنك أخذ حقن مقوية للأعصاب مثل نيوروفيت أمبول حقنة عضل كل ثلاثة أيام لمدة أسبوعين ثم حقنة عضل كل أسبوع أما بالنسبة للضعف والهبوط قد يرجع غالباإلي وجود آنيميا فأنصح حضرتك بعمل صورة دم كاملة وتحليل سكر صايم وفاطر وقياس ضغط الدم.