انا صحيت لاقيت حلقي بيوجعني وكان فيه بلغم تقيل في حاولت استخراجه او اتفه لكن لاقيت حاجة تقيله مش عارف اتفها ومبقتش عارف اخد النفس في وقفت لحد لما...

رقم الاستشارة الطبية: 39364
تاريخ الاستشارة: 27 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 361
زائر
انا صحيت لاقيت حلقي بيوجعني وكان فيه بلغم تقيل ف حاولت استخراجه او اتفه لكن لاقيت حاجة تقيله مش عارف اتفها ومبقتش عارف اخد النفس ف وقفت لحد لما عرفت اخد نفسي وحاولت تاني اتفها او ارجّع معرفتش دخلت اصابعي احاول استخراجها لاقيتها ماسكه في حلقي ادور علي النت لاقيت اسمها لهاة الحلق.. ممكن تفسير للحصل؟؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مسؤول علاقات عامة
الحالة النفسية
عادية
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، اللهاة هي جزء من تكوين الحلق وهي الزائدة الجلدية التي يتم رؤيتها بين اللوزتين في نهاية التجويف الفمي
الاحساس بثقل الحلق والاختناق نتيجة الإصابة بالتهاب الحلق ، فيحدث التهاب وتورم بالحلق واللهاة وتشعر بضيق التنفس وعدم الراحة
العلاج
Amoclawin 1gm مرتين يوميا بعد الاكل لمدة أسبوع
Alphintern قرص ثلاث مرات قبل الاكل بساعة
Panadol قرص ثلاث مرات بعد الاكل