عندي احمرار في صدري مش عارف ده ايه حساسيه ولا ايه لكن لما مش بعمل حركه بتعدي ولونها بيغمق ويبقي لون الجلد او محمر حاجه بسيطه لكن لما بتحرك كتير...

رقم الاستشارة الطبية: 40705
تاريخ الاستشارة: 20 مارس 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 313
زائر
عندي احمرار في صدري مش عارف ده ايه حساسيه ولا ايه لكن لما مش بعمل حركه بتعدي ولونها بيغمق ويبقي لون الجلد او محمر حاجه بسيطه لكن لما بتحرك كتير وبعرق تحمر وتكلني وببقي عاوز اهرش فيها عاوز اعرف دي ايه وايه العلاج المناسب ليها للعلم دي لسه ظهرالي الفتره دي

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرب
الحالة النفسية
طبيعيه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد

المرفقات

  • IMG_20211128_225527.jpg
    IMG_20211128_225527.jpg
    75.8 KB · المشاهدات: 92

Dr Reham Ali

أخصائي الأمراض الصدرية
مرحبا بك
هذه حساسية جلد يجب الاستحمام بالماء البارد والصابون الطبى وتناول
ليفوهستام قرص قبل النوم مرة يوميا
ودهان ميكسدرم كريم ٣ مرات يوميا
وملاحظة مسببات الحساسية والتوقف عنها مثل بعض الاطعمة او الاقمشة الصناعية او الغبار وحبوب اللقاح او التعرض للبرودة الشديدة
ومراجعة طبيب الجلدية
ونسال الله العافية.