لو سمحت يادكتور انا عملت سونار في الصحه قالتلي الدكتوره انها شاكه أن في كيس مياه على المبيض انا مركبه لوب وقالتلي انها حاسه ان اللوب متحرك شويه...

رقم الاستشارة الطبية: 48662
تاريخ الاستشارة: 2 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 110
زائر
لو سمحت يادكتور انا عملت سونار ف الصحه قالتلي الدكتوره انها شاكه أن في كيس مياه ع المبيض انا مركبه لوب وقالتلي انها حاسه ان اللوب متحرك شويه وانا ميعاد البريود عندي عدي عليه ٥ايام هل كيس المياه ممكن يأخر البريود ولا دا ممكن يكون ايه
والسونار كان عادي مش مهبلي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مهندسه
الحالة النفسية
جيده
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
كيس مياه ع المبيض وطلب سونار مهبلي ومعملتش

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اي تاخير دوره ايا كان سببه في اي سيده يجب اول خطوه عمل تحليل الحمل بالدم لاستبعاد الحمل ثاني شيء الكيس الموجود بالمبيض ويسمي الكيس الوظيفي لو كان يفرز هرمونات تسبب اضطراب الدوره ممكن يؤخر الدورة
ثالث شيء يجب عليك اجراء السونار المهبلي حتى تكتشف الطبيبه سبب تحرك اللولب ولو لم يوجد حمل ممكن انها تبدل هذا اللولب بولب اخر