انا كان عندي كيس درمويد علي المبيض الأيمن وعملت منظار وشلته الحمد الله عندي مشكله في تاخر الدوره الشهريه بعد إجراء العمليه ساعات كانت تتأخر ١٠...

رقم الاستشارة الطبية: 56839
تاريخ الاستشارة: 16 مارس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 142
زائر
انا كان عندي كيس درمويد علي المبيض الأيمن وعملت منظار وشلته الحمد الله
عندي مشكله في تاخر الدوره الشهريه بعد إجراء العمليه ساعات كانت تتأخر ١٠ ايام ووقت م تنزل بتكون خفيفه جدا و٣ ايام بظبط وتتقطع مع العلم انا طبيعه الدوره الشهريه ٧ ايام وتخلص لاكن بعد إجراء العمليه ب ٧ شهور منزلتش بقالي بظبط ٤ شهور الدوره الشهريه منقطعه
مع العلم عملت تحاليل غده ومخزون مبايض والتحاليل كويسه جدا
روحت للدكتور بتاعي عملت سونار قالي انتي زي الفل مفكيش تكيسات وهي مجرد نفسيه وانا الحمد الله دلوقتي نفسيتي مستقره كتير ومش عارفه فين المشكله و قالي مشغلش بالي جات ولا لا أو بتنزل خفيفه ولا لا كلها ليها علاقه بالنفسيه وكتبلي كلوجوفاج وقالي اخده قبل الجواز ب شهرين وافضل مستمره عليه لحد م ربنا يرزقني وأحمل
ممكن تفسير يطمن علي الكلام اللي حكيتو
وهل يستدعي اني اروح اكشف نسا ولا اسمع كلام الدكتور بتاعي اني مشغلش بالي جات ولا لا
وشكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
طبعا المبيض تم اجراء جراحه به فبالتاكيد حدث تلف في جزء من الاغشيه وطبيعي أن يحدث اضطراب في وظيفته علي الاقل جزءيا لكن الحمد لله في مبيض اخر سليم الي أن يستعيد هذا المبيض وظيفته
واذا كنتي قلقه علي قوة تبويضك ممكن تعملي تحاليل معينه
تحليل بروجسترون في اليوم ال٢١ من الدورة
تحليل fsh و lh
تحليل غده
وتحليل free testosterone
و homair
ونقصي وزنك