لسلام عليكم ورحمه الله وبركاته أناشاب متزوج من ثلاث سنوات ونصف ولم يحصل لدي حمل حتى الآن أجريت عملية الدوالي منذو حوالي8اشهر ونتائج تحليل...

رقم الاستشارة الطبية: 58383
تاريخ الاستشارة: 20 أبريل 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 125
زائر
لسلام عليكم ورحمه الله وبركاته أناشاب متزوج من ثلاث سنوات ونصف ولم يحصل لدي حمل حتى الآن أجريت عملية الدوالي منذو حوالي8اشهر ونتائج تحليل الحيوانات المنويه لدي 37مليون واعطاني الطبيب وصفة طبية استعملتها لمدة ثلاث شهور من أجل صحة حركة الحيوانات المنويه وحتى الآن لم يحصل حمل لدى زوجتي اتمنى الرد باقرب وقت وشكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مكتبه
الحالة النفسية
مستقره
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
تاخر الحمل له اسباب منها ذكري ومنها انثوي
بالنسبه لحضرتك لو حضرتك اتعالجت من الدوالي والحيوانات المنويه عددها زاد والحمد لله و الحركه بتاعتها كويسه وما فيهاش نسبه تشوه عاليه بندور على الجزء الانثوي نشوف المراه اتاخرت في الحمل ليه بنقيس لها قوه التبويض طريق ان احنا بنعمل تحليل البروجسترون في اليوم ال 21 من الدوره وبنعمل لها تحليل fsh وlh وتحليل غده tsh وبنقيس لها مخزون البويضات وبنعمل لها سونار على الرحم والمبايض بنشوف ان ما فيش تكيسات وبنشوف لو نعمل لها اشعه بالصبغه عشان نشوف ان الرحم والقنوات فالوب كويسين ما فيهم عيوب خلقية وقبل كل ده طبعا بنتاكد ان هي ايام تبويضها حضرتك بيحصل بينكم جماع علشان تلتقي الحيوانات المنويه مع البويضه وتخصبها ما يكونش في ظروف لشغل حضرتك بتبعدك عنها في الوقت المناسب للتلقيح