عندي السكر بقالي ٩ سنين بقالي سنتين بيطلع حدود ٦ او ٧ خراج في الاسبوع كل ما اروح اكشف لازم يبقا جراحه و افتح مكانه واخد مضاد حيوي ومسكن و يقولي...

رقم الاستشارة الطبية: 55045
تاريخ الاستشارة: 8 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 166
زائر
عندي السكر بقالي ٩ سنين
بقالي سنتين بيطلع حدود ٦ او ٧ خراج في الاسبوع كل ما اروح اكشف لازم يبقا جراحه
و افتح مكانه واخد مضاد حيوي و مسكن
و يقولي السبب هو السكر
حاليا انا عندي شك كبير انه مش من السكر
وان في حاجه تانيه
ممكن اتاكد ازاي ؟او اعمل ايه؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
سكر
أدوية مستخدمة
انسولين و مضاد

Dr Marwa Ibrahim

عليكم السلام ورحمه الله وبركاته يؤدي ارتفاع السكر بالدم الى التاثير علي الجهاز المناعي ونقص مناعه الجلد والانسجه الخلويه ولذلك يصاب مريض السكري بالحبوب والدمامل المتكرره باماكن متفرقه بالجسم ، يجب اجراء الفحوصات الاتيه
Hba1c
Fbs , ppbs
Serum vitamin d3