بقالي سنتين بيطلعلي خراج بس كتير اوي ممكن بالخمسه في الاسبوع انا عندي السكر بس هو مظبوط محدش عارف السبب كله يقولي بسبب السكر مع ان في حالات...

رقم الاستشارة الطبية: 54809
تاريخ الاستشارة: 2 فبراير 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 184
زائر
بقالي سنتين بيطلعلي خراج بس كتير اوي ممكن بالخمسه في الاسبوع
انا عندي السكر
بس هو مظبوط
محدش عارف السبب ، كله يقولي بسبب السكر مع ان في حالات السكر بتاعها أسوء مني و مش بيحصل كدة . فأنا اعمل ايه علشان تعبت من الموضوع

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
دراسه
الحالة النفسية
مش احسن حاجه
أمراض مزمنة
سكر
أدوية مستخدمة
انسولين
تشخيص الطبيب
بسبب السكرو

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، لابد من متابعة قياس السكر صائم وفاطر وعمل فحص السكر التراكمي للتأكد من معدلات السكر بالدم
زيادة السكر يؤدي إلي زيادة معدل الالتهاب بالجسم والتأثير بتكرار حدوث الخراج بمناطق مختلفة بالجسم
يمكنك تناول جلوكوفاج ٥٠٠ مجم مرتين يوميا لتقليل الالتهاب بالجسم وتحسين استجابة الخلايا الأنسولين وتقليل سكر الدم