علاج تساقط الشعر بعد الاكزيما الدهنية

رقم الاستشارة الطبية: 31384
تاريخ الاستشارة: 5 أكتوبر 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 793
زائر
كان عندي اكزيما دهنيه من ٣ سنين وراحت ودلوقتي مفيش اي نوع من القشره في راسي بس دلوقتي فيه تساقط جامد في الشعر ومش لاقي حل وانواع العلاج الي يحطها الان بلوبيك لوشن وزيت التوم ومفيش اي نتيجه وباخد برشام بيوتن فورت كل ده من ٣ شهور التساقط في الشعر من المنتصف وتشخيص الحاله كان اكزيما دهنيه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
بدون
الحالة النفسية
عادي
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
اكزيما دهنيه

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
تساقط الشعر حاليا له اسباب متعدده بعيد عن الاكزيما الدهنيه
الاكزيما الدهنيه تعمل علي تساقط الشعر المؤقت وفي منطقه محدده من الشعر
ولكن بالعلاج تنتهي هذه المشكله ولا تعمل علي تساقط للشعر باكمله
،،حضرتك كما ذكرت ان التساقط في منتصف الشعر فهو بداية لصلع وراثي
لذلك انصحك بإجراء الفحص الطبي ويفضل باستخدام الديرموسكوب للحصول علي التشخيص السليم والبدء في خطة علاج مناسبه في وقت مبكر للحصول علي افضل النتائج
وشكرا