عرق نسا في رجلي اليمين وانزلاق غضروفي في الفقره الرابعه والخامسه واعوجاج في الحوض بمعنى ان الحوض جاي ناحيه اليمين اكتر

رقم الاستشارة الطبية: 38825
تاريخ الاستشارة: 17 فبراير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 209
زائر
عرق نسا في رجلي اليمين وانزلاق غضروفي في الفقره الرابعه والخامسه واعوجاج في الحوض بمعنى ان الحوض جاي ناحيه اليمين اكتر

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
دكتور العلاج الطبيعي قال مش محتاجه عمليه وعلاج طبيعي وحاليا بقالي اربع شهور ظهري اتفرد احسن من الاول لكن عرق النسا موجود وبشده

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بعمل أشعة على الفقرات والحوض ومراجعة طبيب العظام بجانب العلاج الطبيعى وان شاء الله ربنا يعافيك