اهلا و سهلا عندي 20 سنة انا كان عندي نزلة برد او كورونا...

رقم الاستشارة الطبية: 98929
تاريخ الاستشارة: 27 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 30
زائر
اهلا و سهلا عندي 20 سنة انا كان عندي نزلة برد او كورونا الله اعلم من حوالي اسبوع و لسه خافف يعتبر لكن لازال وجود بلغم و رشح المهم بقالي يومين حاسس كان فيه لقمه او بلغم او شئ مش عارف أحده كأنه ملتصق بضهري من جوه شوية احس بيه حلقي و شوية في ضهري بس الاغلب في ضهري فأنا مش عارف اي ده مع العلم معنديش صعوبة في البلع و ببلع عادي بدون الم بس نوعا ما بحس بده و انا ببلع ريقي الصراحه اكتر حاجة مخوفاني هو لما قريت مواضيع سرطان المرئ و كده خصوصا اني شخص مسوس جدا فمحتاج حد يفيدني و يطمني انا نفسيا زفت بسبب الموضوع ده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
الحالة النفسية
ليس افضل شئ
أدوية مستخدمة
استخدمت سبرتين و كومتريكس و برانشيكوم استحلاب

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
ممكن تكون اخدت علاجات كتير للبرد سببت التهاب معده وارتجاع والتهاب مريء
ابتعد عن الاوهام وليس كل تعب هو سرطان
ممكن تجرب العلاج الاتي ولو لم تتحسن زور جراح جهاز هضمي يعملك منظار علوي
العلاج
downoprazole
كبسوله قبل الغداء لمده ٥ ايام
ganaton قرص ٣مرات ٥ ايام