سخونية وتكسير العظام ورعشة واسهال وضيق تنفس

رقم الاستشارة الطبية: 28993
تاريخ الاستشارة: 26 أغسطس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 796
زائر
من ثلاث ايام جالي سخونية وتكسير في العظام ورعشة في الجسد ومع كحة روحت كشفت وباخد زيثرون وليفوكسين وكاست للحساسية ودواء للكحة وللسخونية بس معدتي اضطربت وجالي اسهال والم في عضمتين الحجاب الحاجز والدكتور وصف لي بونتولوك لحماية المعدة لكن الوقتي عندي ضعف ومش قادرة خالص ومبعرفش اخد نفسي كويس وعظام صدري تؤلمني وكمان نفسي مسدودة مبعرفش اكل اعمل ايه افيدوني وجزاكم الله خير

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته ، احتمال الاصابة بكورونا وراد ، لذا يجب ان تعزلي نفسك عن المخالطين ، زيثرون يستكمل جرعته ، اضيفي الي علاجك zincotron اقراص مرتين يوميا ، immulant plus , davalindi , علاج مقوي للمناعة اضطرابات المعدة والاسهال يمكن ان تكون من اعراض المرض ليس من تناول الادوية ، انصحك بالراحة وتناول الطعام الصحي قدر الامكان وسوف يحدث تحسن باذن الله