السلام. عليكم. انا بقالي كام يوم بحس بحركه او رعشه في...

رقم الاستشارة الطبية: 99775
تاريخ الاستشارة: 4 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 54
زائر
السلام. عليكم.
انا بقالي كام يوم بحس بحركه او رعشه في جفن الاسفل في العين الايمن كل الرعشه مش بتكمل ثانيه كل عشر دقايق ومحدش بيلاحظ غيري انا حتي لو باصص عليا
ممكن اعرف تشخيص ايه؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذا غالبا ارهاق عين ويحتاج كشف لدي طبيب عيون حيث ممكن يكون لديكي قصور بحده البصر او استجماتزم او كلاهما معا مع جفاف عين
وممكن تكوني محتاجه نظارة
ويحب تتاكدي انك بتنامي عدد ساعات كافيه وانه لا يوجد توتر نفسي
ولو كل ذلك مفيش فيه مشكله ارجو قياس نسبه كالسيوم الدم لان اختلال نسبه الكالسيوم ممكن تسبب رفه العين