دوخة وعدم اتزان

رقم الاستشارة الطبية: 22854
تاريخ الاستشارة: 20 أبريل 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 300
زائر
جاتلي دوخه من صغري وكانت بتجيلي مثلا مره ف السنه وكان بيجلي حالات تشنق مره كل سنتين وحاليا بقالها تسع سنين متكررتش انا عندي دلوقتي ٢٤ سنه والدوخه جاتلي تاني بعد ما فضلت اربع سنين متجيش روحت كشفت عند دكتور قلب عشان عندي شبه ترتخاء ف الصمام الميترالي قالي لما مفيش حاجه والقلب تمام اكشف انف واذن كشفت وقالي ف اعوجاج وغضاريف ف الانف وكتبلي علاج للدوخه ودلوقتي وقف العلاج عشان اعمل اختبار اتزان وانا معظم تنفسي من الفم

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن تكون هذه الدوخة نتيجة وجود مشكلة في الأذن الداخلية أو الوسطي ولذلك أنصح حضرتك بعمل اختبار الإتزان.