دخول الحمام بكثرة ونزول قطع دم في بداية الحمل

رقم الاستشارة الطبية: 21473
تاريخ الاستشارة: 13 مارس 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 404
زائر
أنا لسه في بداية الحمل الأعراض الي بتجيلي دخول الحمام بكثرة ونزول قطع دم صغيرة مع البول وده بيحصل مش على طول يعني ممكن مرة وممكن لا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن
أمراض مزمنة
لا

Dr. Gihan Anwar

استشاري باطنة عامة وأمراض روماتيزم ومناعة
نزول دم مع بداية الحمل قد يشير الى احتمال وجود ما يسمى اجهاض منذر
وتحتاجين لاستشارة طبيب نسا و عمل اشعه سونار للاطمئنان على كيس الجنين تناول مثبتات للحمل

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
زيادة دخولك الحمام امرا طبيعيا ولكن نزول دم منكى مرة او اثنين باليوم عليكى مراجعه طبيب النساء والكشف بالاشعه التليفزيونيه للتاكد من الحمل وسلامته ..وتحليل بول كاملا