أنا بنت وخلصت عندي الدورة الشهرية من 15 يوم ودلوقتي نازل دم خفيف جدا ولونه فاتح زي الدم اللي بيبقى في اخر نزولها مصحوب بالتهاب وكمان قطع دم بسيطة...

رقم الاستشارة الطبية: 43032
تاريخ الاستشارة: 12 مايو 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 432
زائر
أنا بنت وخلصت عندي الدورة الشهرية من 15 يوم ودلوقتي نازل دم خفيف جدا ولونه فاتح زي الدم اللي بيبقى في اخر نزولها مصحوب بالتهاب وكمان قطع دم بسيطة عاوزة اعرف السبب وايه الدم ده

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
يستخدم للعيون فقط

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ارجو تحليل نزف وpt و pttو صورة دم كامله
إدهني جينوزول كريم بين الشفرتين
خدي دوكسيكوست ٢٠٠مجم بعد
الاكل لمده ٥ايام

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
عليك بقياس الضغط وعمل أشعةتليفزيونية على الرحم والمبيض وتحليل غدة درقية وتحليل استروجين وبروجسترون وصورة دم كاملة ومعامل الألتهاب وربما تكون هذا الدم حدث أثناء فترة التبويض ومراجعة طبيب النساء وربنا يعافيك

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، عودة نزول الدورة بعد اسبوعين يشير إلي وجود اضطراب هرموني أو انيميا أو التعرض للتوتر المؤدي للتأثير علي وظيفة المبايض والغدة الدرقية
يجب عمل التحاليل الآتية
Complete blood picture
Tsh
Fsh , lh , estradiol , progesterone
وجود افرازات مهبلية يشير إلي الإصابة بالتهابات مهبلية
العلاج
Gold lotion غسول ثلاث مرات
Daktacortدهان ثلاث مرات