لو سمحت انا قعدت اول اربع شهور ترجيع ومفيش غذاء كويس...

رقم الاستشارة الطبية: 98568
تاريخ الاستشارة: 12 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 33
زائر
لو سمحت انا قعدت اول اربع شهور ترجيع ومفيش غذاء كويس للجنين هل فيه فرصه اعوض للجنين الغذاء من اول الشهر الخامس مع العلم انه الا الان لا استطيع تقبل الفراخ واللحمه وهل فيه نظام معين يجب اتباعه فى الغذاء لانى بنام طول اليوم ومش بعرف اسيطر على الشعور ده من بدايه الشهر الثاني للاسف

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
اعراض الوحم يعني الغثيان والم المعده والقيء ونقص الشهيه هي اعراض طبيعيه في الشهور الاولي من الحمل بسبب هرمون bhcg
ولا تقلقي علي تغذيه الجنين هو بيأخذ من دمك ما يحتاج لتغذيته
وتابعي وزنه ونموه بالسونار
وبالنسبه لكي تدريجيا سيتحسن وضعك وتقدري تاكلي
تقدري تعتمدي علي الالبان ومنتجاتها والبيض واكثري من الخضار والفاكهه والمكسرات والعصائر الطازجه
والحساء او الشوربه المصنوعه من اللحم والفراخ