بقعة دم ووجع في البطن بعد مجهود للحامل في الشهر الثاني

رقم الاستشارة الطبية: 23232
تاريخ الاستشارة: 30 أبريل 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 328
زائر
انا حامل ف اول الشهر التاني وعملت شوية مجهود وانهاردة لقيت بقعة دم نزلت وفيه وجع ف بطني من تحت ممكن اعرف ده ايه مع العلم اني كنت باخد دوفاستون ووقفته امبارح

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
كوبال اف .. دوفاستون
تشخيص الطبيب
حمل ف اول الشهر التاني

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
يفضل استكمال الدوفاستون مع الكوبال اف لا توقفيه ..يفضل عمل سونار على الجنين للاطمءنان واستبعاد وجود اجهاض منذر ومعرفة سبب هذا الدم..يمكنك استخدام اقراص فيسرالجين للمغص .

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
ممكن هذه الأعراض تشير إلي إجهاض منذر نتيجة المجهود ولذلك أنصح حضرتك بالراحة التامة و الإستمرار علي أخذ الدوفاستون قرص صباحا ومساءا وزيارة طبيب نسا في أقرب وقت وعمل سونار علي البطن والحوض للإطمئنان علي سلامة الحمل.