كنت اخد منشط وابره تفجيريه الشهرين اللي فاتوا الشهر ده مخدتش والدكتور قالي اخد دوفاستون من اليوم 16 للدورة اليوم 25 واوقفه والبريود هتنزل اليوم 28...

رقم الاستشارة الطبية: 37082
تاريخ الاستشارة: 14 يناير 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 380
زائر
كنت اخد منشط وابره تفجيريه الشهرين اللي فاتوا الشهر ده مخدتش والدكتور قالي اخد دوفاستون من اليوم 16 للدورة اليوم 25 واوقفه والبريود هتنزل اليوم 28 امبارح اليوم 24 حصل وجع البريود بس مستحملاه مش شديد ولقيت دم بسيط فاتح شويه وبني بس ده حصلي قبل كده في بريود فاتت لونه مش غريب عليا يعني الدم ده اتوقف كانت كميه بسيطه فاي السبب وممكن بريود ولا لا واوقف الدورة بعد اليوم 25 ولا أكمله وشكرا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الوزن
أمراض مزمنة
الغده الدرقيه الهاشيموتو
أدوية مستخدمة
Euthyrox 100

Dr Marwa Ibrahim

الاخت الكريمة ، نزول دم بهذا الوقت قد يكون بسبب الاختلاف في مواعيد تناول اقراص الدوفاستون وقد يكون بسبب وجود خلل بهرمونات الغدة الدرقية
يجب الاستمرار في تناول الاقراص بنفس الموعد حتي اليوم ٢٥ كما وصف الطبيب
مع ضرورة فحص هرمونات الغدة الدرقية للتاكد من انها طبيعية بحيث لا تتدخل مع حدوث التبويض او انتظام الدورة الشهرية

زائر
اخر دورة كانت يوم 9/1 تابعت تبويض والحقنه التفجيريه خدتها يوم 19 اللي هو يوم 11 من الدورة والنهارده يوم 3/2 اليوم ال15 بعد الحقنه عملت تحليل حمل رقمي طلع 83 فهل ده حمل ولا لا انا هعيده يوم السبت بس عايزة اطمن

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، يجب عمل تحليل حمل بالدم بعد مرور ١٤ يوم من استعمال الحقنة التفجيرية
قد يكون لديك حمل ولزيادة التأكيد يجب إعادة عمل تحليل حمل بالدم بعد مرور ٤٨ ساعة من التحليل السابق