البريود كانت عندى ٤/ ٥..بعدين عملت عمليه تركيب دعامه ف...

رقم الاستشارة الطبية: 62999
تاريخ الاستشارة: 2 سبتمبر 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 61
زائر
البريود كانت عندى ٤/ ٥..بعدين عملت عمليه تركيب دعامه ف الحالب والبريود التاليه٢٣ /٦ وشهر ٧ مجاتش جات ١٨/ ٨ ..
وتابعت عند دكتوره وبدات اخد برشام Valgestril من اليوم الثالث للبريود
ومن اليوم ال ١٣ للبريود بدات بريود جديده ولسه مستمره ليها ٤ ايام وبدات ب افرازات لونها بنى بعدين لونها اسود واستمرت زى البريود
وانا مستمره ف البرشام
انا وصلت للبرشامه رقم ١٣هل استمر ف البرشام ولا لا ؟
هل البرشامValgestril مانع حمل وهياثر ع الحمل ولا لا؟
وهل ينفع اخد البرشامValgestril شهر واحد بس ؟
وهل البرشام Valgestrilيحتوى ع منشطات للحمل ؟
ازاى احسب ايام التبويض ؟
واى فتره افضل للحمل ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
Valgestril
تشخيص الطبيب
سبب تاخير البريود بطانه الرحم سميكه وليس لها علاقه بالدعامه

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هذه حبوب منع حمل مركبه لو اخذت في نصف الدورة فإنها تنظمها يعني من اليوم العاشر الي اليوم ٢٥
لكن لو اخذت لمده ٢١ يوم من اول يوم دورة ثم تترك اسبوع لتنزل الدورة
فانها تمنع الحمل
لكن في حالتك طالما البطانه سميكه توقفي عن الاقراص واستخدمي وسيله احاديه الهرمون حتي تقلل سماكه الرحم
مثل حبوب microlut
أو اللولب الهرموني لمده ٣ شهور
وبعد كده ابتدي ابحثي عن الحمل