لو سمحت أنا انسة و عندي افرازات مهبلية كثيفة لونها ابيض...

رقم الاستشارة الطبية: 98452
تاريخ الاستشارة: 6 فبراير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 78
زائر
لو سمحت أنا انسة و عندي افرازات مهبلية كثيفة لونها ابيض ولزجة سائلة بدون رائحة او حكة ولكن تسبب لي ضيق لكثرت نزولها بشكل يومي وكمية كبيرة عل غير عادتي ولم اكن هكذا من قبل وبتختفي مع بدء الدورة وبترجع تاني بعد انتهاء الدورة
كشفت عند دكتور وكتبلي مضاد فطريات ديفلوكان١٥٠ حباية كل اسبوع لمدة ٨ اسابيع وبمجرد ما خلصت الجرعة ووقفت بعد الاسبوع ال ٨ الإفرازات رجعت زي الاول بالظبط
فا دا ممكن يكون من اي واي علاجة هل كدة الديفلوكان دا مجبش نتيجة يعني ؟؟!
وهل ينفع اخد اميبازول مع ال ديفلوكان١٥٠ لان قريت ع نت مينفعش مع بعض
وهل الإفرازات البيضة اللزجة دي ليها علاقة بعدوي سنط تناسلي
او ضعف مناعة لاني كنت باخد مضاد حيوي لمعدتي وبعدها ظهرت في لساني فطريا بيضة وخفت خالص بس لسة ليها اثر والدكتور قلي دي من اعراض المضاد بس صيدلي قلي اني أنا كدة عندي ضعف مناعة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معلمة
الحالة النفسية
ليست جيدة
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
ديفلوكان١٥٠
تشخيص الطبيب
مقليش اي نوع الإفرازات بالظبط وسببها كتبلي الدوا بس
التعديل الأخير:

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الافرازات مثل زلال البيض وبدون رائحه ولا حكه وبتحدث بين الدورتين في ايام التبويض وقبل وبعد الدورة كلها طبيعيه وسببها تغيرات هرمونيه
ولا تحتاج علاج
وبتزيد مع ارتداء الملابس الداخليه الضيقه والغير قطنيه ومع الاستثارة الجنسيه
اوقفي كل الادوية