لسعات كهربا في الجانب الايمن من الوجه عملت تردد حراري مرتين والالم موجود عايز اعمل قطع عصب هل لها اضرار وايه البديل لان العلاج مش جايب نتيجه من...

رقم الاستشارة الطبية: 36827
تاريخ الاستشارة: 9 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 312
زائر
اعاني من لسعات كهربا ف الجانب الايمن من الوجه عملت تردد حراري مرتين والالم موجود عايز اعمل قطع عصب هل لها اضرار وايه البديل لان العلاج مش جايب نتيجه من 5سنوات بتعالج

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
قلق وخوف
أمراض مزمنة
لا يوجذ
أدوية مستخدمة
تجريتول
تشخيص الطبيب
عصب خامس

Dr.Esraa Abdelkareem

طبيب باطنة
اعاني من لسعات كهربا ف الجانب الايمن من الوجه عملت تردد حراري مرتين والالم موجود عايز اعمل قطع عصب هل لها اضرار وايه البديل لان العلاج مش جايب نتيجه من 5سنوات بتعالج
اهلا بك احمد
يتم اختيار العلاج تبعاً للحالة، قد تحتاج لتغيير العلاج أو اللجوء لتدخل جراحي بالفعل. التدخل الجراحي قد يسبب فقدان السمع لذا يفضل التروي في أخذ قرار التدخل الجراحي. نتمنى لكم السلامة والعافية.