من 20 يوم كنت واكل اكلة دسمة في الليل و ورجعت وبعد كدا...

رقم الاستشارة الطبية: 99587
تاريخ الاستشارة: 27 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 42
زائر
من 20 يوم كنت واكل اكلة دسمة في الليل و ورجعت وبعد كدا حصلي وجع في فم المعدة.. أخدت كنترولوك 40 حبتين في اليوم لان الالم كان شديد مرة قبل الافطار بنص ساعة ومرة قبل السحور مع ميوكوستا و موتيليوم.. الالم اتحسن شوية لكن اليوم بعد السحور حصل ترجيع والم شديد في فم المعدة يصحيني من النوم
السحور كان جبنه بيضة و خبز و مربة تين
هل دا جرثومة؟! مع العلم انها كانت عندي من سنتين و تعافيت منها الحمد لله

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرس
الحالة النفسية
الي حد ما
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
كنترولوك 40 - ميوكوستا - موتيليوم
تشخيص الطبيب
التهاب في المعدة

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
يجب تحليل البراز لجرثومه المعده لان ممكن تكون العدوي رجعت
لكن ارجو اجراء اشعه تلفزيونيه علي البطن لاستبعاد التهاب او حصوات المرارة والتي بيظهرها الاكل الدهني ومنتجات الالبان مثل الجبنه التي اكلتها لان بها دهون طبعا
ولو مفيش مشكله في السونار او التحليل فيجب اجراء منظار علوي خاصه لو البراز لونه اسود او الترجيع لونه بني لاستبعاد وجود قرحه معده