السلام عليكم انا اخدت دواء اسمه مالتى ريلكس وصفه احد...

رقم الاستشارة الطبية: 49951
تاريخ الاستشارة: 30 سبتمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 66
زائر
السلام عليكم انا اخدت دواء اسمه مالتى ريلكس وصفه احد الاقارب لى لانى اعانى من اضطراب النوم ولا استطيع النوم من ٤ شهور واخدت واحده من مالتى ريلكس 5 جرام واكتشفت انه يعطى نتيجه ايجابيه فى تحاليل المخدرات هل اخذى واحده فقط 5 جرام سوف يعطى نتيجه ايجابيه فى تحاليل المخدرات ام لا

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
سيئه
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
مالتى يلكس

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
ممكن طبعا اثار تكسير الدواء تظهر في تحليل المخدرات لان الجسم بيكسر الدواء ونتائج تكسيره بتنزل في الدم وبتنزل في البول وممكن تظل اثاره في الدم علي حسب مده نصف العمر للدواء
Half life
فكل دواء له وقت حتي يصل نسبته في الدم الي النصف مختلفه عن الآخر