ورحمه الله وبركاته انا باخد اتاكند ٨ ملى استأذن حضرتك لسه واخده من حوالى ساعه والمفروض انى باخد مضاد حيوى تافنيك ٥٠٠ التهابات فى الرئه ينفع اخده...

رقم الاستشارة الطبية: 46850
تاريخ الاستشارة: 21 يوليو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 225
زائر
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
انا باخد اتاكند ٨ ملى استأذن حضرتك لسه واخده من حوالى ساعه والمفروض انى باخد مضاد حيوى تافنيك ٥٠٠ التهابات فى الرئه ينفع اخده بعد ساعه من الاتاكند علشان سمعت أنه بيعمل تفاعل مع لديه الضغط

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
محاسب
أمراض مزمنة
ضغط

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، لا يوجد تعارض بين الدوائين ولكن يجب التقليل من الأطعمة المحتوية علي البوتاسيوم كالموز والبطيخ والملوخية والتونة والمكسرات