ابنتي 5 سنوات تشتكي من الم في قدمها علي فترات متفاوته وفي احدي المرات صاحب ذلك وجود شكوي اللوز فذهبت بها لعياده بجوارنا وطلبوا تحاليل وبعد...

رقم الاستشارة الطبية: 43518
تاريخ الاستشارة: 19 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 651
زائر
ابنتي 5 سنوات تشتكي من الم في قدمها علي فترات متفاوته وفي احدي المرات صاحب ذلك وجود شكوي اللوز فذهبت بها لعياده بجوارنا وطلبوا تحاليل وبعد التحاليل قالوا لازم خلال اسبوعين نعملها عمليه اللوز ، فما مدي صحه رأيهم

المرفقات

  • IMG-20220517-WA0003.jpg
    IMG-20220517-WA0003.jpg
    56.3 KB · المشاهدات: 302
  • IMG-20220517-WA0002.jpg
    IMG-20220517-WA0002.jpg
    55.5 KB · المشاهدات: 73

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
حضرتك عليك بعمل سرعة ترسيب وAsot لا ن التحاليل الطبية التى قمت بها على عوامل نزف وتجلط وهذه الفحوصات اللازمة لعملية اللوز لكن يجب التأكد من عدم وجود التهاب باللوز اوسرعة ترسيب عالية قبل العملية عليك بمراجعة طبيب الأنف والاذن للفحص والتشخيص قبل إجراء عملية اللوز وربنا يعافيها

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
لو اللوز بتلتهب ويكون معاها صديد ٨مرات ف السنه يبقي نعمل العمليه
أما الآلام التي بتحصل لبنتك دي غالبا اسمها growing pains دي الام طبيعيه لان العضم بينمو
بتلاقي الطفل طول النهار لعب وتنطيط وبالليل يعيط من رجليه
لكن حنعمل تحليل نطمن اسمه crpو asot و esr ونسبه كالسيوم
اديها decalb12 معلقه صغيرة يوميا لمده شهر وعرضيها للشمس