وجع فى اصابع اليد

رقم الاستشارة الطبية: 1415
تاريخ الاستشارة: 12 ديسمبر 2019
أجوبة: 2 / مشاهدات: 255
زائر
وجع فى اصابع اليدين جامد مع العلم أن امى عندها سكر وبتاخد إبرة كرتيزون لضيق التنفس أيدها مش بتقدر تتنيها وبتورم ومش بتقدر تتنيها على بطن اليد ومش بتفك بصعوبه الا لوحطها تحت الماء الدافىء اعمل ايه ارجو الرد

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
ضيق بالنفس وسكر
هذه الآلام من مضاعفات مرض السكر وخاصة عندما لا يواظب الشخص على العلاج بانتظام كما لا يلتزم بنوعية الطعام المقررة وعموماً هذه الآلام ستختفي بفعل ما سبق من توصيات إضافة إلى قرص بانادول اكسترا مرة أو مرتين يومياً حسب الحاجة

عمل تحاليل النقرس.. والروماتويد والسكر التراكمي وعرضها علي طبيب باطني..
لحين ظهور النتيجة ممكن اخذ سبازماج كبسولة 3مرات يوميا
وباسط عضلات بايوفين كبسولة مرتين في اليوم