نقط دم بعد انتهاء الدورة

رقم الاستشارة الطبية: 2316
تاريخ الاستشارة: 22 يناير 2020
أجوبة: 2 / مشاهدات: 526
زائر
اول يوم في البريود (الدورة) كان 02/01/2020 ومن يوم 17/01/2020 بدأت اشوف نقط دم في الصباح وتبدأ تخف من الظهر، بقيت الحكايه كدة حوالي ٤ ايام وكان قبل ظهور نقط الدم فيه التهابات ووجع في الثدي. أنا عاوزة اعرف ايه اسباب الدم دة مع العلم انا مش باخد وسيلة لمنع الملبس حاليا بدأت اخد جينيرا من حوالي ٣ ايام علشان رايحة عمرة بأذن الله فخايفة يحصل لخبطة عندي

الجنس
أنثى
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لايوجد
نقاط الدم تلك بسبب الجينيرا حيث تسببت في اضطراب الهرمونات.. يجب أن تؤخذ من اول يوم في الدوره

Dr. Samar Essam

طبيب معتمد
نقاط الدم بسبب الاضطرابات الهرمونية التي أحدثها الجيني ا.. فلا داعي للقلق.. و عليك بتناوله بعد إنتهاء الدورة الشهرية مباشرة و الاستمرار عليه إلى الانتهاء من مناسك العمرة