نزول دم بعد ممارسة تمارين رياضية عنيفة

رقم الاستشارة الطبية: 24182
تاريخ الاستشارة: 26 مايو 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 622
زائر
السلام عليكم
انا كنت بعمل تمارين رياضيه زي نط الحبل والضغط وبلانك واسكوات وبعد م خلصت نزل 3نقاط دم احمر لونه خفيف وبعدها بحوالي خمس ساعات نزلت قطعه دم متجلط بحجم عقله الاصبع وكانت البريود خلصانه من اسبوع
كدا ممكن يكون حاجه حصلت لغشاء البكاره واي ممكن يكون السبب ف ال حصل لو سمحتم ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Basma Abdelrazek

أخصائي أمراض النساء والتوليد
الرياضه لا تسبب فض او تمزق لغشاء البكارة لا داعى للقلق ..يمكن ان يكون عدم انتظام بالدورة بسبب خلل بالهرمونات او خلل بالمبيض او استحاضه بعد الدورة.