كان عندي الم تحت ظافر صابعي الكبير وبعد فترة طلع منه زي صديد كدا او سائل ومكانش فيه وجع بس رجع تاني ورم وفيه جزء من اللحم او جزء من تحت الظافر طلع...

رقم الاستشارة الطبية: 43265
تاريخ الاستشارة: 16 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 325
زائر
كان عندي الم تحت ظافر صابعي الكبير وبعد فترة طلع منه زي صديد كدا او سائل ومكانش فيه وجع بس رجع تاني ورم وفيه جزء من اللحم او جزء من تحت الظافر طلع فوق الظافر وكل شوية في سوائل بتتطلع من تحت الظافر وهو مؤلم شوية هل التاخر في الاندمال ده بسبب العلاج الي باخده الي هو أيزوتريتينوين واعمل ايه عشان صابعي يرجع زي الاول

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الوزن
طبيعة العمل
طالب
أدوية مستخدمة
أيزوتريتينوين نتلوك

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢٠٥١٥_٢٣٤٣٣٩.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٥١٥_٢٣٤٣٣٩.jpg
    293.5 KB · المشاهدات: 83
  • IMG_٢٠٢٢٠٥١٥_٢٣٤٣٣٤.jpg
    IMG_٢٠٢٢٠٥١٥_٢٣٤٣٣٤.jpg
    265.3 KB · المشاهدات: 71

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
ده غالبا التهاب بكتيري فطري
استخدم bivatracin بخاخ كل ٨ساعات لمده ٥ايام
وغير عليه ببيتادين وغطيه بشاش فازلين كل يوم وحط lamisil كل ٨ساعات ٥ايام
خد فلوكورال كبسوله انهاردة وبعد اسبوع لمده شهر

التعديل الأخير:

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
هذا التهاب وهو يالظافر وعليك بمراجعة طبيب الجراحة للتنظيف وعمل اللازم كما ان لونه أزرق وعليك بتطهيره كما ان العلاج الذى تستخدمي أحب الشباب اوالتهاب الخلايا الحرشفية وربنايعافيك