عملت عملية الظفر الغائر من شهرين بعد ما شلت الغرز مشيت على اوجمتنين الف لمده اسبوعين ومرهم فيوسدين بعدها استخدمت تيراميسين فتره كان فيه ورم بس...

رقم الاستشارة الطبية: 60864
تاريخ الاستشارة: 5 يوليو 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 182
زائر
عملت عملية الظفر الغائر من شهرين بعد ما شلت الغرز مشيت على اوجمتنين الف لمده اسبوعين ومرهم فيوسدين بعدها استخدمت تيراميسين فتره كان فيه ورم بس الحمدلله جنب من صباعي تم شفاؤه ولكن للاسف زي ما واضح في الصوره الجنب التاني لم يتم شفاؤه وبينزل زي دم خفيف لما بمشي كتير او اضغط عليه من 3 ايام بالظبط غسلت صباعي بميه وملح وبنشف ببيتادين والحمدلله الورم بدأ يقل والجنب الغير سليم بدأ يلتئم هل كدا فيه مشكله تتطلب ازور الطبيب؟ ايه المشكلة بالظبط بعد اذنكم وايه الحل؟ وهل لاقدر الله هتضطر اشيل ضفري تاني؟

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالب جامعي
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
اوجمتين الف وفيوسدين واستخدمت تيراميسين لفتره
تشخيص الطبيب
اجاب الطبيب بهنشوف هيحصل ايه بعد الدوا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٣٠٧٠٥_٠٩٢٧١٠.jpg
    IMG_٢٠٢٣٠٧٠٥_٠٩٢٧١٠.jpg
    460.3 KB · المشاهدات: 48

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
للأسف شكل الظفر مش مطمئن واري أن الظفر بالكامل يحتاج ازاله بعمليه اليوم الواحد
حيث ستأخذ بنج موضعي ويزيله الطبيب ثم غيارات عليه ببيتادين ومضاد حيوي بخاخ bivatracin
وتأخذ مضاد حيوي فموي مثل augmentin1 gm كل ١٢ ساعه لمده ٥ ايام
الف سلامه

التعديل الأخير: