عودة الحكه في العضو الذكري

رقم الاستشارة الطبية: 24409
تاريخ الاستشارة: 31 مايو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 735
زائر
عندى حكه في العضو الذكرى .. بقعد اهرش فيه لحد ما يطلع من الجلد سائل. الجلد شكله متغير ومتورم فيه احمرار ف القضيب وراس القضيب المشكله بقالها فتره.

شخص موثوق قالى هات جيراميسين كريم وضعت منه انتهت الحكه تدريجيا وحسيت ان الجلد عاد طبيعى عن وضعه الاول

توقفت عن المرهم ودلوقتي بعانى من نفس المشكله مع انى حطيت من المرهم لكن مازالت الحكه مستمره لدرجة انى زهقت من الموضوع ده خالص ارجو الرد

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
جيراميسين كريم

Dr. Mohamed Abd Elhak

أخصائي نساء وتوليد
اهلا وسهلا بحضرتك.
اولا هل تعاني زوجتك من اي التهابات مهبلية.
ونظرا لتكرار الحالة يجب ذهاب زوجتك الي اقرب طبيبه نساء للفحص وتقييم الحالة الصحية ووصف العلاج المناسب.مع ذهاب حضرتك لاقرب طبيب مسالك للفحص الطبي وتقييم الحالة الصحية ووصف العلاج المناسب.

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض تشير إلي وجود التهابات فطرية فأنصح حضرتك بتجفيف المنطقة الحساسة و تنشيفها جيدا مع ارتداء ملابس قطنية داخلية واستخدام كيناكومب كريم دهان علي المنطقة المصابة مرتين يوميا فإذا لم تتحسن الأعراض عليك بزيارة جلدية وتناسلية للفحص الطبي وتقييم الحالة.