عندي 20 سنه وانا صغيره السنه اللبنية بتاعتي وقعت وكان في سنه وراها ومطلعتش قدام لما وقعت عاوزة اعرف اي الحل المفروض اعمله غير التقويم او شيلها...

رقم الاستشارة الطبية: 51481
تاريخ الاستشارة: 7 نوفمبر 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 70
زائر
عندي 20 سنه وانا صغيره السنه اللبنية بتاعتي وقعت وكان في سنه وراها ومطلعتش قدام لما وقعت عاوزة اعرف اي الحل المفروض اعمله غير التقويم او شيلها واركب غيرها

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
مدرسة
الحالة النفسية
الحمدلله
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

المرفقات

  • IMG_٢٠٢٢١١٠٧_٠٠٣٢٥٥.jpg
    IMG_٢٠٢٢١١٠٧_٠٠٣٢٥٥.jpg
    37.4 KB · المشاهدات: 38

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
اهلا بك
التقويم بالنسبه لك افضل واحسن وأكثر أمان لان الزراعه هي مهما كانت جراحه و لن يكون السن المزروع أو المسمار طبيعي وسيكون له عيوب طبعا
فارجو استشاره طبيب الاسنان وعمل تقويم للسن حتى يطلع للامام عن طريق تركيب جهاز معين
واذا كان لون السنه مختلف ممكن تركيب كراون على السن