انا عند 22 سنة من 5 سنين او اكتر فى الم فى اسفل الظهر وبيزيد لو وقفت اكتر من نصف ساعة وساعات بينمل وبيزيد لما اجى انام ممكن اعرف ده ايه

رقم الاستشارة الطبية: 46583
تاريخ الاستشارة: 15 يوليو 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 213
زائر
انا عند 22 سنة من 5 سنين او اكتر فى الم فى اسفل الظهر و بيزيد لو وقفت اكتر من نصف ساعة و ساعات بينمل و بيزيد لما اجى انام ممكن اعرف ده ايه

Dr Marwa Ibrahim

مرحبا بك ، الاعراض تحتاج للعرض على الطبيب لفحص عضلات الظهر وفحص الاطراف السفليه كما يجب عمل اشعه MRI lumbosacral على الفقرات القطنيه والعجزيه لاستبعاد وجود ضغط على اعصاب الطرف السفلي
كما يجب اتباع حمية غذائية لانقاص الوزن وتقليل حمل الاشياء الثقيله