عندي ميكروب حلزونى وارتجاع في المرئ وباخد برشام اميز 40 بقالي 3 ايام ومريحنى جدا من الحرقان اللي بيجيلي عايز اعرف لو استمريت عليه طول العمر واخد...

رقم الاستشارة الطبية: 37627
تاريخ الاستشارة: 24 يناير 2022
أجوبة: 1 / مشاهدات: 409
زائر
عندي ميكروب حلزونى وارتجاع في المرئ وباخد برشام اميز 40 بقالي 3 ايام ومريحنى جدا من الحرقان اللي بيجيلي عايز اعرف لو استمريت عليه طول العمر واخد كل يوم وحده ع الريق عادى ولا يبقا في اضرار من الميكرب الحلزنى ولا هوا هيعالج مع الوقت ارجو الافاده

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
عامل حر
الحالة النفسية
الحمد الله متوسطه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
اوميز 40
تشخيص الطبيب
ميكروب حلزونى وارتجاع ف المرئ

Dr Marwa Ibrahim

وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته ، لعلاج الميكروب الحلزوني يجب تناول كورس العلاج الثلاثي لمدة اسبوعين
Pantoloc 40mg مرتين يوميا قبل الاكل بنصف ساعة
Flagyl 500 قرص ثلاث مرات بعد الاكل
Clarithro 500 قرص كل 12ساعة بعد الاكل
وهو كورس للقضاء علي الميكروب ويجب عودة عمل التحليل بعد شهر من نهاية العلاج للتأكد من تمام الشفاء من الميكروب