علاج تكسير الجسم والشعود بالبرد والصداع لدى المرضعة

رقم الاستشارة الطبية: 36977
تاريخ الاستشارة: 12 يناير 2022
أجوبة: 3 / مشاهدات: 1480
زائر
زوجتي عندها تكسير في الجسم، وجسمها سقعان، وصداع، ووجع في الثدي اليمين
مفيش رشح ولا سخونية
هيه بترضع
تآخد إيه؟؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
٠٠٠
الحالة النفسية
جيدة
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
لا توجد
تشخيص الطبيب
٠٠٠

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
هذه اعراض دور برد هتاخد R/cetal 500 mg tab
ق ٣ مرات يوميا لمدة ٣ ايام
R/vitacid capفوار علي نص كوب ماء دافيء ٣ مرات يوميا لتقوية المناعه مع الإكثار من تناول السوايل الساخنه والليمون والبرتقال والجوافه

زائر
السلام عليكم ورحمة الله، زوجتي عندها تكسير في الجسم، وجسمها سقعان، وصداع، ووجع في الثدي اليمين٠
مفيش رشح ولا سخونية٠
هيه بترضع

ينفع تاخد حقنة للتكسير؛ لأن العلاج مش بيجيب نتيجة بسرعة عندها زي الحقنة٠٠٠؟؟

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
أثناء الرضاعه انصح بعدم تناول الادويه الا للضروره
يمكنها تناول الادويه التي وصفتها في الاستشاره السابقه فهي أمنه فترة الحمل والرضاعه
وان لزم الأمر تاخد حقنه ديكساميثازون عند اللزوم
وشكرا