ضيق تنفس مفاجئ

رقم الاستشارة الطبية: 25183
تاريخ الاستشارة: 14 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 265
زائر
بحس بضيق في التنفس مفاجئ مع احساس ان روحي بتنسحب من جسمي وكان نبضات قلبي هتقف وبقعد حوالي ساعه وابدا اتحسن بس مش عارف السبب ولا يوجد اي اعراض اخري

حصلتلي اول مره في طريقي للجامعه في المواصلات
بعد كده بتزداد عند الشعور بالنوم قبل النوم مباشره بتحصلي
الحاله النفسيه مستقره ولكن فيه ضغط امتحانات الجامعه
لا اعاني من اي أمراض الحمد لله مؤخرا
اوقات باخد دواء ديمرا بسبب الام الرقبه

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
هذه الأعراض ترجع إلي وجود أسباب عديدة منها وجود توتر وضغط عصبي أو وجود آنيميا أو عدم انضباط ضغط الدم أو وجود مشكلة في القلب أو الصدر ولذلك أنصح حضرتك بتجنب القلق والتوتر مع قياس ضغط الدم وعمل تحليل صورة دم كاملة وزيارة طبيب قلب للفحص الطبي وتقييم الحالة.

Dr. Alsaeed Muhammad

أخصائي طب الأسرة
من الممكن ان يكون اضطراب بنبضات القلب تحتاج عمل رسم قلب و اشعة تليفزيونية على القلب