نزول وزن كبير مع ضيق في التنفس

رقم الاستشارة الطبية: 22053
تاريخ الاستشارة: 30 مارس 2021
أجوبة: 1 / مشاهدات: 281
زائر
انا بشتكي من شهر و نص من ضيق جامد في التنفس مش عارف اتنفس خالص باخد نص او ربع النفس و التشخيص ارتجاع مريئ ياخد نكسيوم و جاناتون بقالي شهر و نص مافيش تحسن نهائيا و مش باكل خالص نهائيا وزني نزل من 115 ل 100 خلال شهر و نص و عدم الاكل خلاني عارف اتنفس احسن من الاول لكن لو كلت او دوقت اي حاجه خفيفه مش بعرف اتنفس خالص و فيه تكريع كتير جدا بشكل غريب ممكن اعرف ايه الحل و شكرا

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أدوية مستخدمة
نكسيوم و جاناتون
تشخيص الطبيب
ارتجاع مريئ و تضخم قاولون و دهون ع الكبد و فتئ او ثقب في الحجاب الحاجز و التهابات ف المعده

Dr. Mohamed Said

أخصائي باطنة
وعليكم السلام ورحمه الله وبركاته
يوجد علامة خطورة في حالة حضرتك وهي نزول 15 كجم من الوزن وهو ما لا يحدث مع إرتجاع المرئ لذلك لابد من مراجعة أخصائي مناظير جهاز هضمي علوي لاجراء منظار علوي و استبعاد اي مشكلة خطيرة
الف سلامة