عملة عملية شهر تسعة و الآن عندى خروج قيح قليل من مكان...

رقم الاستشارة الطبية: 99220
تاريخ الاستشارة: 11 مارس 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 48
زائر
عملة عملية شهر تسعة و الآن عندى خروج قيح قليل من مكان عملية ناسور و فترة دم علما كانت عند جرح غارق و التءم ولكن خروج دم من مكان الخير الدى كان فى مكان

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا الناسور رجع او تحول الي ناسور مزمن لذلك ارجو كشف جراحه وممكن الجراح يطلب اشعه رنين مغناطيسي ليعرف مدي تطور الحاله واذا كنت ستحتاج الي اعاده الجراحه لان ممكن يكون لم يتم ازاله الناسور بشكل كامل اثناء الجراحه فظل موجود وظل يحتوي بكتريا وصديد والتهاب
وممكن مؤقتا تاخد مضاد حيوي سيبروفار لو لا يوجد لديك حساسيه ضده