كنت خت حقنه تفجير وبعدين الدكتور كتبلي لبوس Prontogest...

رقم الاستشارة الطبية: 62786
تاريخ الاستشارة: 27 أغسطس 2023
أجوبة: 1 / مشاهدات: 216
زائر
كنت خت حقنه تفجير وبعدين الدكتور كتبلي لبوس Prontogest 400 والبريود اتاخرت عن معادها عملت اختبار دم وطلع فيه حمل و انهرده اليوم الخامس للبريود ومنزلتش وانا شاكه في الحمل لاني بيجيلي مغص بيتعبني مغص زي مغص البريود ف ايه سبب المغص وهل طبيعي ولا فيه مشكله وممكن اختبار الدم يبقي فيه غلط

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
لا اعمل
الحالة النفسية
كويسه
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لبوس Prontogest 400

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
غالبا المغص بسبب مثبت الحمل البرونتوجست
متقلقيش
ولو شاكه في نتيجه الحمل كرري التحليل بعد ٤٨ ساعه حتلاقيه تضاعف
المهم ارتاحي علي ضهرك وابتدي فوليك اسيد واتغذي كويس واتبعي تعليمات الطبيبه ولازم تاخدي موعد سونار مهبلي لتتأكدي أن الحمل داخل الرحم وليس خارجه