عندي من 5 ايام حرقان بول وصعوبه في التبول. والم في الظهر...

رقم الاستشارة الطبية: 99853
تاريخ الاستشارة: 7 أبريل 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 84
زائر
عندي من 5 ايام حرقان بول وصعوبه في التبول. والم في الظهر والبطن .
ولظروفي اخدت مضادد حيوي سيبروفلوكساسين 500 مرتين في اليوم وفوار ural .3مرات .
من يومين روحت للطبيب كانت الحمي لسه موجوده وحرقان البول لاكن الالم اختفي طلب مني تحليل بول .وطلب مني بعد 5 ايام من التوقف عن المضاد الحيوي عمل مزرعه بول .
محتاج نصيحه منكم.
انا اتحسنت جدا دلواقت مافيش اي اعراض غير حرقان خفيف الالم كله راح.
هل اعمل المزرعه ولا انا كده خفيت .
وهل الكلي تمام انا قلقان جدا .

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
موظف
الحالة النفسية
قلقان
أمراض مزمنة
لا يوجد
تشخيص الطبيب
تحت الملاحظه

المرفقات

  • 1712362216434335757120460256159.jpg
    1712362216434335757120460256159.jpg
    3.7 MB · المشاهدات: 16

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
الالم في الظهر والبطن مع ارتفاع الحرارة مع الأعراض البوليه هي اعراض التهاب حوض الكلي
Pyelonephritis
وطبعا غالبا هو بسبب بكتريا صعدت خلال مجري البول الي الكلي
وهذه الحاله لو لم تعالج جيدا بيكون لها مضاعفات
لذلك ارجو اتباع تعليمات الطبيب وإجراء مزرعه بول بعد ٥ ايام من التوقف عن المضاد