حاجه قد البليه في رقبتي بتوجعني

رقم الاستشارة الطبية: 21915
تاريخ الاستشارة: 25 مارس 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 696
زائر
من ٣ إيام لقيت ف حاجه قد البليه في رقبتي بتوجعني بس مكانها يعني ف رقبتي بس مكانها تحت الجزء الشمال لودني كدا ولما احط أيدي عليها بتوجعني ومضيقاني

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
لا
تشخيص الطبيب
لا

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
في الغالب هذه الأعراض ترجع إلي وجود إلتهاب في الغدة الليمفاوية في هذه المنطقة وأنصحك بأخذ مضاد حيوي مثل الأوجمنتين ١جرام كل ١٢ ساعة لمدة أسبوع وسيتال أقراص٥٠٠مجم قرص بعد الأكل كل ٨ ساعات فإذا لم تتحسن عليك بزيارة طبيب جراحة عامة للفحص الطبي وتقييم الحالة.

Dr Yasmeen Elhasany

Family Physician
احتماليه التشخيص غده لمفاويه ملتهبه
العلاج Hibiotic 1gm tap قرص كل ١٢ساعه لمده اسبوع
و Ambezim g tap قرص ٣ مرات يوميا قبل الاكل بنص ساعه
بالاضافه الي brufen 600 tab قرص كل ٨ ساعات
شافاك الله