رجلي من يومين بتوجعني كان في بيريود من يوم الوجع بدء من رجلي اليمين وتاني يوم رجلي الشمال وبعدين خف امس كنت في حديقة مش فاكرة اني اتقرصت بس جيت...

رقم الاستشارة الطبية: 43508
تاريخ الاستشارة: 19 مايو 2022
أجوبة: 2 / مشاهدات: 508
زائر
رجلي من يومين بتوجعني كان ف بيريود من يوم الوجع بدء من رجلي اليمين وتاني يوم رجلي الشمال
وبعدين خف
امس كنت ف حديقة مش فاكرة اني اتقرصت
بس جيت لقيت في تورم واحمرار ورغبة ف الحكة
وفي مكانين محمرين ف رجلي

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
غير متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
طالبة طب
أمراض مزمنة
لا يوجد
أدوية مستخدمة
استخدمت كرونوميزون حسيت النتيجة اسوء زود الاحمرار ودلوقتي جربتريباريل
تشخيص الطبيب
لا يوجد

المرفقات

  • image.jpg
    image.jpg
    260.2 KB · المشاهدات: 123
  • 6106D973-F971-49A2-860B-F3DA0D80A7F1.jpeg
    6106D973-F971-49A2-860B-F3DA0D80A7F1.jpeg
    87.2 KB · المشاهدات: 74

Dr Samah Mosaad

أخصائي باطنة
الم الرجل أثناء البريود غالبا طبيعى لكن عندما ذهبت الحديقة حدث معك لدغ حشرات وتسبب فى التورم والالتهاب الجلدى فى منطقة اللدغ فيمكنك استخدام تليفاست ق مرة يومياً وفيوسى كورت مرهم وممكن امبول افيل وبنصح بمراجعة طبيب الجلدية وربنا يعافيك

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
السلام عليكم
دي اسمها wheel
ده التهاب تحسسي حصل في الجلد
يشبه الارتكاريا بسبب لدغ الحشرة
استخدمي كريم insect bite دهان ٣مرات يوميا