تلف الشعر بعد فرده بالحنه

رقم الاستشارة الطبية: 33674
تاريخ الاستشارة: 8 نوفمبر 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 315
زائر
من سنتين عملت شعري حنة فرد ومن يومها شعري أتحرق ووقع خالص مع العلم كان طويل جدا جدا قبل ما أعمله من بعد ما عملته ب3 شهور لاظت الأول إن الشعرة كأنها محروقة وناشفة وبتكسر فضل ع الحال دا لحد ما وقع خالص ومش بيطول وعملت كل حاجة عشان يرجع يطول تاني ومفيش فايدة

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
معلمة
الحالة النفسية
تعبانة جدا لإني مطلقة ...سيئة

Dr Doaa Amer

أخصائي الجلدية والتجميل والليزر
السلام عليكم
الحاله النفسيه السيءه مع استخدام هذه الأنواع من الفرد كفيله بتدمير شعرك عليكي باستعادة حالتك النفسيه واستعيني بالله كل شيء بقدر والطلاق ليس بالأمر السيء لقوله تعالي (وان يتفرقا يغن الله كلا من سعته) فرج ربنا قريب وتمسكي بالإيمان والصبر
بالنسبه لعلاج شعرك
R/alokita ds shampoo
٣ مرات أسبوعيا لمدة ٣ شهور
R/perfectil tab
ق بعد الغدا يوميا لمدة ٣ شهور
R/ecrinal Amp
دهان لفروة الرأس ٣ مرات أسبوعيا لمدة ٣ شهور
وأنصحك بعمل جلسات ميزو ثيرابي وخلايا جذعيه تحت إشراف طبيب متخصص
وشكرا

Dr Shrouk Hamed

طبيب باطنة عامة
لابد من الاهتمام الداخلي مع الاهتمام الموضعي للشعر كزيادة تناول الحضروات والفاكهه والاطعمة الغنية بالفيتامينات واصلاح الأنيميا ان وجدت أما بالنسبة للشعر فينبغي تجنب جميع المنتجات التجميلية والاعتماد علي منتجات طبية مع عمل حمامات زيت أو كريم وعمل مساج يومي لفروة الرأس كما ان الحالة النفسية من الممكن ان تزيد المشكلة سوءا..ان لم تتحسن الحالة ينبغي زيارة طبيب الجلدية لتحديد اذا ماكانت حالتك تحتاج الي جلسات علاج للشعر أو اي علاجات اخري.