العناية بالشعر الجاف والمجعد للحامل

رقم الاستشارة الطبية: 25653
تاريخ الاستشارة: 22 يونيو 2021
أجوبة: 3 / مشاهدات: 236
زائر
شعري حالته سيئه استعملت حنة الفرد السوداء كذا مره اخر مره كانت منذ سنتين ونصف من وقتها وشعري سيء جدا يسقط مجعد هايش ناشف وقصيته عشان يتظبط شويه من اكثر من سنه ومش بيطول نهائي من وقتها
وانا كانت طبيعة شعري كان عادي كويس فيه كسره بسيطه الشعرايه حلوه
ذهبت للعلاج تأثيره لم يذكر عملت حمامات كريم و زيت جوز هند وزبدة شيا مفيش فايده مش راضي يقبل اي شيء كأني مش بحط حاجه
وانا حامل في الشهر الثالث

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
أمراض مزمنة
لا
أدوية مستخدمة
حديد وكالسيوم و برافوتين

Dr Hesham Lamlom

طبيب جراحة عامه وجراحة الاورام والمناظير الجراحية
اهلا وسهلا بحضرتك
انصحك بتناول الحديد والبرافوتين وايضا تناول hair tonic
وزيارة اقرب طبيب امراض جلدية
دمتم بصحة وعافية

Dr. Basmah El Said

أخصائي باطنة
أنصحكي بعدم استخدام أي مستحضرات كيميائية علي الشعر من صبغة أو حنة افرد أو غيرها وهذا الضعف يزيد أيضا في فترة الحمل فأنصحكي بالإستمرار علي أخذ أقراص الفاتيمينات مع تناول غذاء صحي متوازن غني بالبروتين مثل اللحوم والألبان والأسماك و الفاتيمينات كالفاكهة والخضروات مثل التفاح والموز والجرجير.

Dr Yasmeen Elhasany

Family Physician
اولا رتين العلاج للشعر يحتاج وقت مش اقل من سته اشهر فامامنا الخيار الاول هو الروتين واذا لم يؤثر بشكل جيد نحتاج لعمل جلسات حقن البلازما في فروه الراس وهي تكون آمنه في الحمل لاتقلقي
الروتين للشعر هو
اولا الغذاء تناول اغذيه ضحيه وخضروات وفاكهه واذا وُجد نقص هيموجلوبين يتم علاجه لانه يؤثر بشكل كبير علي الشعر
ثانيا الادويه Biotin 10000 قرص ثلاث مرات يوميا
وشامبوstrongville مرتين في الاسبوعTress hair oil دهان يومي للشعر