تكاليف عملية كي البؤر الكهربية بالقسطر

رقم الاستشارة الطبية: 25066
تاريخ الاستشارة: 12 يونيو 2021
أجوبة: 2 / مشاهدات: 1443
زائر
لو سمحت محتاج اعرف تكاليف عملية كي البؤر الكهربيه فى القلب مع العلم بيجيلي ضربات ساقطه كتير وارتجاف احيانا فكنت عايز اعرف تكاليف العمليه خاصه او التأمينات

الجنس
ذكر
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
أمراض مزمنة
مركب جهاز ضربات القلب
أدوية مستخدمة
vasodarone-bisocard-trebtazol-
تشخيص الطبيب
ضربات مستثاره وقال مش لازم عمليه وقال هدي نفسك شويه وبلاش عصبيه بس الموضوع بيجيلى حتي وانا مرتاح

Dr. Alsaeed Muhammad

أخصائي طب الأسرة
سؤالك متعلق بالتكاليف و ذلك اخر ما تود معرفته لأن المشكلة الأساسية معرفة السبب هل تدخن أو تتناول الكافيين هل هناك اضطراب بالغدة الدرقية ما هو شكل تخطيط القلب على مدار ٢٤ فى العادة و يستعاض عن الكى بزرع منظم ضربات القلب حيث أن الكى أكثر خطورة

زائر
السلام عليكم انا مركب جهاز ضربات القلب من 2016 ونعم انا مدخن وبشرب قهوه بصفه يوميه والغده كانت عاليه واخدت كومبريزول والحمد لله انتظمت بس الضربات الساقطه دي مضايقاني والاضطرابات والارتجاف اللى بيجي دا بيوجعني جدا وبيدوخني احيانا . ممكن التدخين والقهوه يعملو كدا ولا لأ عشان كدا بسأل عن الكي وشكرا لحضرتك