مسالخير لو سمحت عملت حقن مجهري ارجعت جنين واحد اليوم...

رقم الاستشارة الطبية: 98305
تاريخ الاستشارة: 29 يناير 2024
أجوبة: 1 / مشاهدات: 38
زائر
مسالخير لو سمحت عملت حقن مجهري ارجعت جنين واحد اليوم الخامس ب 17 هذا الشهر وب27 الشهر عملت تحليل رقمي طلعت النتيجة 0.1 وقفت الدوفاستون وهلق اليوم الثالث عم حس لسا بطني نافخ واليوم شعرت بدوخة وغثيان الصبح ممكن تتغير النتيجة واطلع حامل موعظ الدورة لازم يكون بكرا ايمت لازم اعمل تحليل وهل يوجد أمل ؟

الجنس
أنثى
الحالة الاجتماعية
متزوج
العمر
الطول
الوزن
طبيعة العمل
ربة منزل
الحالة النفسية
مستقرة
أمراض مزمنة
لايوجد
أدوية مستخدمة
لايوجد
تشخيص الطبيب
لايوجد حمل !!!

Dr Hebaallah Ismail

استشاري طب اسرة بوزارة الصحه المصريه
الطاقم الطبي
هو الحقيقه كان المفروض يتعمل تحليل حمل الدم بعد 14 يوم من ارجاع الاجنه علي الاقل
فممكن نصبر كام يوم ونقوم باجراء تحليل حمل تراكمي بالدم مرة اخري
لو في حمل حيظهر لكن لو سلبي يبقي المرة القادمه يعوض ربنا وتحملي
وان شاء الله كله خير